Deschiderea Parcului de Retail Aurora cu muzică și voie bună

Deschiderea Parcului de Retail Aurora cu muzică și voie bună

Pe 23 mai va avea loc un eveniment de amploare pentru locuitorii municipiului Giurgiu: deschiderea Parcului de Retail Aurora Giurgiu realizat de @Cometex, situat pe Bulevardul București 57, Strada Mihai Viteazu nr. 4A, în apropiere de gara istorică a orașului.
Ne bucurăm și celebrăm investitorii care au ales să contribuie la bunăstarea orașului nostru prin materializarea acestui proiect.
Deschiderea complexului comercial vine alături de numeroase oportunități și facilități, precum crearea de noi locuri de muncă. Printre facilități se numără prezența unor magazine de renume precum @Altex, @Animax, @Banca Transilvania, @DM, @C&A, @Kaufland, @KiK și @Sinsay🛒.
De asemenea, complexul dispune de o fântână arteziană spectaculoasă, cu jocuri de lumini ce colorează mișcarea apei și de 492 de locuri de parcare în spații subterane și supraterane. Pentru că trăim sustenabil, sunt disponibile și stații de încărcare pentru mașinile electrice.
Întinzându-se pe 13.500 mp, Parcul de Retail Aurora Giurgiu este un pas mare spre un viitor mai verde, mai modern și mai atractiv. Colaborarea de lungă durată cu @Cometex ne permite să fim deschiși spre inovație și dezvoltare .
Noul complex Aurora Giurgiu vă așteaptă începând de joi, 23 mai cu surprize, oferte și diverse momente artistice pentru toate categoriile de vârstă.

Ultima modificare: 20.05.2024 – 12:39 de către Administrator

Anteriorul Maratonul Dunării a adunat 1000 de cicliști la linia de start

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.